Wednesday, May 25, 2011

Targat e reja, pajisen 800 automjete.

Afro 800 automjete ne qarkun e shkodres jane pajisur me targat e reja te hedhura ne qarkullim qe prej muajit shkurt te ketij viti.

Kjo eshte shifra zyrtare e regjistruar ne drejtorine rajonale te sherbimit te transportit rrugor.

Drejtori i kesaj drejtorie Qashif Hoxha thote gjate nje interviste per tv1 channel se procesi po ecen normalisht dhe se shpejti keto targa do te futen ne system elektronik.

Sa i perket cmimeve dhe procedurat qe aplikohen ato vijojne te jene te njejta me ato te aplikuara per targat e vjetra. Pajisja me targat e reja behet sipas kategorive te automjeteve dhe mjeteve te tjera si ato bujqesore apo motorat.

Ky process edhe pse nuk eshte i detyrueshem ka rritur interesin e qytetareve per tu pajisur me keto targa qe jane te njejta me shtetet e bashkimit europian.

No comments: