Monday, July 4, 2011

Ja çka fshehin gratë nga bashkëshortët e tyre

Sinqeriteti dhe korrektësia mes një burri dhe një gruaje është shenjë e një lidhjeje të shëndoshë.

Por, thënë realisht, nuk ka grua që nuk fsheh diçka nga bashkëshorti i saj. Ne do t’ua sjellim gjërat më të shpeshta që gratë i fshehin nga burrat.

Dashuritë e mëparshme

Gratë, gjithmonë fshehin nga burrat e tyre të kaluarën seksuale, çastet intime me meshkujt tjerë, humbjen e virgjërisë dhe pretendimet e parealizuara ndaj meshkujve të tjerë.

Vetëkënaqësia

Një studim i bërë kohë më parë ka treguar se 70% e femrave të cilat janë të martuara, rregullisht vetëkënaqen edhe pse seksualisht janë të kënaqura nga partneri i tyre. Por, vetëm 1/3 e burrave kanë njohuri se gratë e tyre vetëkënaqen.

Seksi i keq

Nëse një grua nuk është e kënaqur në shtrat, për këtë ajo do të drejtohet deri te mikeshat e saj, te nëna, motra apo koleget e punës. Seksi i keq me burrin që e duan, është shkak që ato të heshtin para tyre dhe të mos e shfaqin këtë brengë. Për këtë arsye, ato shpesh aktrojnë se janë të kënaqura.

Fantazitë seksuale

E saktë, gratë ndonjëherë fantazojnë për ndonjë të dashur të mëparshëm, i cili iu ka ofruar momente të paharruara në shtrat. Por, kuptohet se për këtë ato asnjëherë nuk i tregojnë burrit të tyre.

No comments: