Tuesday, June 28, 2011

Çfarë i ndez meshkujt

Të gjithë jemi të ndryshëm, por ekzistojnë disa dëshira dhe nevoja të cilat na lidhin. Një nga to është seksi. Mirëpo, ekzistojnë mijëra vogëlsira të cilat në një moment mund të ndezin imagjinatën dhe të trazojnë pasionin.

Nëse dëshironi ta bëni për vete dhe ‘ta çmendni ‘ krejtësisht, provoni truqet e shënuara më poshtë, të cilat vërtet i ndezin meshkujt:

1. Loja me gjuhë në regjionin e veshit
2. Buzët e lëngshme që ngadalë luajnë me shishen e xhamit ose kashtën
3. Bluzë e gjerë gjysmë e lagësht, e cila pas dushit është ngjitur për trupin lakuriq duke e vizatuar atë
4. Prapanica seksi që vizatohet nën pantallonat e holla, pa veshje të brendshme
5. Kur femra mban bluzën shtëpiake pa jelekë për gjinj dhe rrëqethet
6. Kur në një vend të qetë publik, ajo vendos belin pranë tij, e puth dhe e rrëmben
7. Kur vetëm preket duke treguar se është e gatshme
8. Atëherë kur merr iniciativën dhe fillon aksionin duke hulumtuar trupin e tij.

No comments: