Wednesday, March 30, 2011

“Kiço Mustaqi, Ministri i Mbrojtjes midis dy sistemeve”..Sot doli në treg libri im i 13 “Kiço Mustaqi, Ministri i Mbrojtjes midis dy sistemeve” nga shtëpia botuese TOENA. Në këtë monografi del në pah një pjesë kontraditore e panjohur e historisë së Ministrisë së Mbrojtjes dhe shumë fakte të pa publikuara më parë në periudhën më të vështir të Shqipërisë 1970-92. Një libër me dokumenta të pabesueshme dhe fakte tronditëse. Midis të tjerave do të lexoni:

-Takimi sekret me Enver Hoxhën

-Takimi i befasishëm me Mehmet Shehun

-Kryqëzimi i pabesuar i Beqir Ballukut

-Kadri Hazbiu njeriu i shenjtë i Ministrisë së Brendshme dhe Ministrisë së Mbrojtjes

-Debatet e ashpra me Ramiz Alinë.

-Takimet e fshehta të Ramiz Alisë me Sali Berishën

-Akuzat e pa baza për grusht shteti

-Ngjarjet e acarta në Shkollën e Bashkuar

-Fatos Nano, Kryeministri indiferent ndaj Ministrisë së Mbrojtjes

-Plani Sekret për çlirimin e Kosovës

-Incidenti për dorëzimin e detyrës Safet Zhulalit.

No comments: