Saturday, June 4, 2011

Basha: Numërimi i çdo vote, fitorja më e madhe

TIRANE- Transparencen e numerimit te cdo vote dhe degjimin e zerit te cdo qytetari ne respekt te ligjit e Kushtetutes, Lulzim Basha e ka quajtur fitoren me te madhe.

Ne daljen e tij per mediat, vetem pak ore pas vendimit te Kolegjit Zgjedhor qe la ne fuqi vendimin e KQZ per numerimin e votave ne kutite e gabuara, e qe nxjerr Bashen kryebashkiak te Tiranes, ai falenderoi qytetaret per mbeshtetjen.

Basha deklaroi se mbetet ne pritje te certifikimit te rezultatit final. “Jam shumë i lumtur, pasi fushata jonë ka pasur motiv dëgjimin e zërit të qytetarit. E gjithë kjo betejë ka qenë për këtë, që zëri juaj të dëgjohet. Më vjen shumë mirë që cdo votë u numërua e rregullt, sipas parimeve të demokracisë, ligjit dhe kushtetutës me transparencë të admirueshme të panjohur deri më sot, kjo është fitorja më e madhe”- tha ai.

Duke falenderuar qytetaret qe ishin mbledhur per feste ne seline e PD-se, Basha ka apeluar per durim deri ne perfundimin e procesit. “Duke respektuar të drejtën tuaj legjitime për të fstuar ju bëj thirrje të dëshmoni durim e qytetari, respekt për ligjin dhe institucionet deri në certifikimin final të këtij rezultati”- tha Basha.

1 comment:

Anonymous said...

Ground cover can be added to pedophile the landscape.
Cypress mulch has organic compounds that are allelopathic.
Mulch also keeps soil from being depleted of vital nutrients, so
gardeners do not have to rotate planting locations from year
to year.

Have a look at my web-site; mulching