Tuesday, July 12, 2011

Veshjet e brendshme seksi për meshkuj

Se linja e hollë qëndron mes avangardës dhe intimitetit, tregon edhe fushata e re e “Mugler” për veshjet e brendshme të meshkujve dhe veshjeve të larjes për sezonin pranverë/verë 2012, e quajtur “Brothers of Arcadia”.

Drejtori kreativ i “Mugler”, Nicola Formichetti, që është njëri nga bashkëpunëtorët e modës së Lady Gagas, ka xhiruar një video reklamuese që ka ngacmuar opinionin, ndërsa modelët kanë bërë edhe fotografi seksi për këtë fushatë.

Nuk ka kaluar shumë kohë dhe video-reklama ka kaluar në ueb-faqet për të rritur, duke qenë se shfaq skena të nxehta.

Pjesë e fushatës reklamuese të “Mugler” janë modelët, si Mathieu Charneau, Peter Pagan, Travis Cannata, Esmir Redzepagic, Alex Eroe, Ellie Ross dhe Nomi Ruiz. /Telegrafi/

No comments: