Saturday, February 12, 2011

Prifti: Mirëpres bashkëpunimin me Prokurorinë


Pas kërkesës së Prokurorisë për heqjen e imunitetit ndaj Dritan Priftin, ky i fundit është shprehur i habitur për një hap të tillë.

Ai është njoftuar për kërkesën e Prokurorisë për heqjen e imunitetit, duke vizituar ambientet e Kuvendit rreth mesditës së të shtunës.

Dritan Prifti sqaron cdo keqkuptim me ane te nje letre e cila vijon si me poshte:

“Për mua është surprizë kërkesa e Prokurorisë së Përgjithshme, e cila i kërkoi Kuvendit autorizim për ndjekjen time penale. U njoha me kërkesën e Prokurorisë sot pasdite.

Prokuroria dyshon se është bërë korrupsion, pasi ka parë një video të re të regjistruar nga vetë unë, si video e Ilir Metës.
Kush e beson që unë do filmoja veten duke bërë korrupsion?

Do e kisha sqaruar lehtësisht situatën nëse do më ishte bërë një thirrje e thjeshtë për sqarim. Me imunitet apo pa imuniotet, unë mirëpres bashkëpunimin me Prokurorinë në të ardhmen”.

Nderkaq, pas verifikimit të videos, gati një orëshe, të bisedës mes Metës dhe Priftit, ekspertët kanë konstatuar se poshtë këtij filmimi ka qenë e regjistruar një tjetër bisedë, e cila ishte fshirë por kishte mbetur në memorie. Per kete, Prifti shprehet mjafte hapur duke deklaruar se:

“Në situatën që po kaloj, pas publikimeve dhe denoncimeve të shkuara, meraku i vetëm që unë kam është siguria e jetës sime dhe familjes”./ORANEWS

No comments: