Thursday, July 4, 2024

Kontrollohen banesat e zyrat e Beqajt dhe 6 të tjerëve! Ish ministri lë policinë e Tiranës vendoset tek Blloku i Sigurisë

 Agjentët e BKH-së dhe policia aktualisht po kryejnë kontrolle në agjencinë e BE-së së fondeve të njohura si SASPAK. Kontrollet po ushtrohen dhe në banesat dhe në zyrat e 7 personave për të cilët është prerë urdhërarresti, mëson gazetarja e Report Tv dhe shqiptarja.com, Keti Banushi.

Sipas dosjes Bjona Ziaj ka qenë konsulente financiare e përfshirë në skemën e faturave fiktive.

Ndërkohë rreth orës 11:30 Beqaj ka lënë ambientet e drejtorisë së policië për tu vendosur tek Blloku i Sigurisë ku dhe do të qëndrojë deri në daljen në GJKKO për vlerësim të masës së sigurisë


7 urdherarreste te firmosura

Arrest ne burg

Ilir Beqaj

Ermal Kurtulaj

Alfred Nikollaj

Arrest në shtëpi:

Gazmend Haxhia

Elton Marini

Detyrim paraqitje:

Bledar Leka

Bjona Zijaj

No comments: