Friday, August 5, 2011

Plazhi i Makarskës, turiste me dhe pa bikini


Rrezitja pa pjesën e sipërme të bikinit tashmë është bërë gati se traditë nëpër plazhet e Adriatikut , kurse turistët atë e vlerësojnë si një vlerë dhe kulturë Kroate të turismit.

Plazhi i Makarskës, turiste me dhe pa bikini

Fundjava dhe ditët e nxehta verore kanë sjellur shumë turistë në rivierën e Makarskës.

Plazhi është përplot me turistë të cilët lahen , argëtohen , rreziten dhe kënaqen dhe padyshim të bie në sy se aty ka edhe të atilla që zhvishen në toples pa frikë nga rrezët e nxehta të diellit.

Rrezitja pa pjesën e sipërme të bikinit tashmë është bërë gati se traditë nëpër plazhet e Adriatikut, kurse turistët atë e vlerësojnë si një vlerë dhe kulturë kroate të turismit. (A.O)
Zmadho fotografinë
Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini
Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini

Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini
Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini

Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini
Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini

Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini
Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini

Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini
Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini

Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini
Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini

Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini
Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini

Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini
Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini

Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini
Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini

Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini
Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini

Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini
Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini

Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini
Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini

Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini
Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini

Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini
Plazhi i Makarskës me turiste me dhe pa bikini

No comments: