Sunday, June 23, 2013

Fleta e votimit e Flamur Nokes perfundon te Corriere della Sera

E perditshmja italiane “Corriere della Sera” i referohet Ministrit te Brendshem shqiptar Zotit Flamur Noka si shkeles i fshehtesise se votes. Gazeta italiane shkruan se vete Ministri i Brendshem ka nxjerre ne FB fleten e tij te votimit ku ai ka votuar per partine e tij, pra Partine Demokratike. Sipas gazetes shume e perkrahin dhe pergezojne te tjeret i tregojne detyren e tij.

No comments: