Saturday, April 30, 2011

Shkoder-Hani i Hotit, 6 urat ne fund te korrikut gati

Vendoset trau mbajtes I ures 57 metra te gjate ne askin rrugor Shkoder-Hani I Hotit, ne vendin e qujatur Ura e Vrakes. Ne punimet qe po behen ne kete aks sipas menaxherit te projektit Giovani Zaccaria, deri tani jane kryer rreth 36% e puneve dhe shkak per vonesat kane qene shpronesit dhe pastaj edhe situata e permbytjeve. Por nese kjo situate vazhdon per kompanine italiane cdo gje duhet te perfudnoj brenda kontrates.

Aktualisht jane ne pune e siper ndertimi I urave dhe keshtu deri ne fund te korrikut sipas ritmit te puneve pritet qe te 6 urat te perfundojne sqaron menaxheri Zaccaria.

Autostrada Shkoder-Hani I Hotit me nje gjatesi prej 43 km kap koston e 40 milion eurosh dhe eshte nje investim I qeverise italiane dhe shqiptare. Afati I perfundimit te punimeve eshte shtatori I vitit 2012.

No comments: