Monday, November 22, 2010

Nikollë Gegaj kundër iniciativës të formimit të shtetit të përbashkët Shqiptarë në Ballkan


Shqipëria Natyrale është Jo-Natyrale

Nikollë Gegaj, funksionarë i Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS – Milo Djukanovic) dhe kryetarë i komunës urbane të Tuzit për gazetën DAN tha: “Nuk i frikohem Shqipërisë, politikës së sajë dhe as aspiratave të saja ndaj kufijve tonë, sepse ato as nuk ekzistojnë“.
Duke komentuar mesazhet e ideologut të shtetit gjithëshqiptarë në Ballkan, Koço Danajt, Gegaj tha se “platforma e tij nuk ka përkrahje të shqiptarëve në Mal të Zi dhe as gjetiu dhe se Shqipëria Natyrale është Jo-Natyrale“.

“Shqipëria Natyrale është Jo-Natyrale“ kohën e fundit është përdorur nga shumë politikanë në Serbi, Mal të Zi, Maqedoni, Greqi por ka nga ata edhe në Shqipëri dhe Kosovë. Megjithatë, sipas sondazheve të shumta, shumica e shqiptarëve ne Ballkan e përkrahin formimin e Shqipërisë Natyrale. /Dan - Malesia.Org/

No comments: