Wednesday, August 31, 2011

Gazetarja kërkon të autografojë prapanicën (Video)

Nje ngjarje e pazakontë ka ndodhur në futbollin e Costa Ricas. Jo për cilësinë e treguar në futboll por për gjestin e një gazetareje dhe të futbollistit që po intervisohej në mes të stadiumit.

Gazetarja sexy pas pyetjeve i kërkon futbollist një autograf në prapanicën e saj, pasi ajo zhvishet, por lojtari shtanget dhe heziton të pranojë.

Megjithëse tifozët në stadium i kërkojnë ta autografojne në “pjesën e vidheve “, por ai limitohet me nje puthje ne faqe.Gjesti eshte shoqeruar me ovacione nga tifozet e shumte.

1 comment:

Hirohisa Gentarō said...

Ka qenë e mrekullueshme të dihet se ka dikush atje që di të bjerë poshtë dhe të ngrihet përsëri. Ne gjithmonë qëndrojmë të përulur dhe nuk dorëzohemi kurrë, dhe për ndihmën e Z. Benjamin lee për të më marrë Kredi nga firma e tij për të zgjeruar biznesin tim, në një moment të rëndësishëm. Mbështetja që kam marrë nga firma e tij e kredisë ishte mjaft e sinqertë dhe një normë interesante e ulët në këmbim, Z. Benjamin Lee është një oficer kredie që punon me një grup investitorësh të cilët janë të gatshëm të financojnë çdo lloj biznesi ose të japin hua për përdorim personal për sa kohë që shlyerja e tyre është e garantuar.
Ju mund të kontaktoni me emailin e tyre në 247officedept@gmail.com Ose Whatsapp Mr lee në + 1-989-394-3740