Thursday, May 5, 2011

Nga fushata zgjedhore për pushtet lokal në Malësi të Madhe(VIDEO…)

Akuza ndaj deputetit Paulin Sterkaj

Vazhdon fushata zgjedhore në Malësinë e Madhe. Kandidati i PD dhe kryetari aktual i Bashkise Koplik nëpërmjet zedhenses së tij ka bërë nje deklaratë që akuzon deputetin e Malësise Madhe Z.Paulin Sterkaj për shkelje të ligjit zgjedhor .

Gjithashtu në ketë video prodhim I TV KOPLIK dhe punuar për AlbDreams do te ndiqni dhe pjesë nga fushata e kandidatëve të tjerë.

Nga jeta politike ne Malësi të Madhe from www.albdreams.net on Vimeo.

No comments: