Sunday, May 1, 2011

Komuna Kelmënd : Perfaqësues të lartë të Universitetit “Luigj Gurakuqi” në Tamarë.Perkrahin Gjeto Dukën!(FOTO…)

PDSH e zonës Kelmënd dhe kandidati i saj Gjeto Dukaj është në nje fushatë intensive për tu treguar banorve te zonës për programin e kesaj force politike dhe të kandidatit të saj Gjeto Dukaj.
Keshtu që në Tamare dolen për një takim elektoral; Rektori I Universitetit Z.Artan Haxi,ZV.Rektori Fatmir Vadahi, Kancelari Florian Bianku Dr.i shkencave biologjike Rrok Smajlaj dhe një pjese ë stafit raktorial te univeristetit të cilet shprehen para të pranishmeve ne takim perkrahjen e plote per kandidatin për Kryetar Komune Ing. Gjeto Dukaj dhe nder të tjera ata edhe premtuan se nga ana e tyre do të kenë
Përkrahje maksimale nën drejtimin e Gjeto Dukaj në rritjen e cilesisë arsimore në këtë zonë dhe perkrahjen e studenteve kelmendas që studiojnë ne Universitetin “Luigj Gurakuqi”.Orjentimin e shoqatave të ndryshme që kanë lidhje dhe të bashkëpunojnë për shumë projekte,drejt Kelmëndit për zhvidhimin e kesaj zone në fushat e ndryshme e veçanarisht të turizmit.

No comments: