Tuesday, December 14, 2010

Nipi i Enverit padit në gjyq Rozana Radin


Pas perleshjes mes Rozana Radit dhe Rezarta Shkurtes, marredheniet mes tyre vazhdojne te jen te acaruara. Ne kete ngjarje i perfshire eshte dhe bashkeshorti i Rezit, Ermal Hoxha, i cili eshte i tronditur nga gjithë kjo histori.

“Fati deshi që në momentin kur ato po ziheshin dhe unë dola nga makina të ndërhyja vetëm që t’i largoja nga njëra- tjetra, kaloi një makinë policie dhe efektivët, të cilët ishin brenda u bënë edhe dëshmitarë okularë të ngjarjes. Nuk është në edukatën time të nxis dhunë e aq më tepër të përdor dhunë as ndaj meshkujve, e aq më pak ndaj femrave,'' ka thene ai per ''Panorama''.

''Më vjen çudi edhe për diçka tjetër. Pas një jave që ajo kishte si shënjestër të saj Rezin, kur e pa që nuk do të kishte suksesin e duhur, e spostoi lumin e akuzave mbi mua, duke më akuzuar për dhunë. Unë ndjehem shumë i fyer për ato deklarata absurde të saj në media, prandaj dhe kam vendosur ta padis për shpifje dhe dëmtim të imazhit”, përfundon ai.

No comments: