Saturday, December 18, 2010

10 buzet me seksi 2010

2010 po mbyllet dhe tani eshte koha e klasifikimeve.
Siti francez Staragora na ofron ate qe lidhet me buzet me seksi. Ja dhe klasifikimi:

01-Angelina-Jolie1. ANGELIN JOLIE
02-Jessica-Alba2. JESSICA ALBA
03Scarlett-Johannson3 SCARLETT JOHANNSON
04-Monica-Bellucci4. MONICA BELLUCI
05-kim-KArdashian5. KIM KARDASHIAN
06-Penelope-Cruz6 PENELOPE CRUZ
07-Rihanna7. RIHANNA
08-Eva-Mendes8. EVA MENDES
09-Megan-Fox9. MEGAN FOX
10-Charlize-Theron10. SHARLIZE THERON

No comments: