Saturday, January 12, 2013

Në kryeqytetin e Kroacisë ndodhi një seri shpërthimesh

Një seri shpërthimesh ndodhi në kryeqytetin e Kroacisë, Zagreb, natën duke u gdhirë e premtja. Informacioni përkatës u përhap nga policia lokale. Sipas të dhënave të marra, në pjesën perëndimore të qytetit pati 2-4 shpërthime, disa prej të cilëve u dëgjuan edhe në qendër të qytetit.
Organet e zbatimit të ligjit konfirmuan se ka pasur "më shumë se një" shpërthim dhe se është plagosur një person. Në vendin e ngjarjes kanë mbërritur forca
të konsiderueshme policore dhe në shumë lagje të banuara është bllokuar qarkullimi i automjeteve.

No comments: