Sunday, March 10, 2013

Të hënën në Tiranë, ministri i Jashtëm malazez

Me ftesë të Ministrit të Punëve të Jashtme, Edmond Panariti, mbërrin të hënën në Tiranë për një vizitë zyrtare 2 ditore Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme dhe Integrimit Evropian i Malit të Zi, Igor Lukshiç. 
Në programin e vizitës, veç bisedimeve zyrtare ndërmjet dy Ministrave të Punëve të Jashtme, janë parashikuar takime të Lukshiç edhe me Presidentin Bujar Nishani, me Kryetaren e Kuvendit, Jozefina Topalli dhe me kryeministrin Sali Berisha. Igor Lukshiç do të mbajë takime me drejtues të partive parlamentare
dhe me përfaqësues të minoritetit malazez në Shqipëri.
Në kuadër të kësaj vizite do të mbahet edhe Forumi Ekonomik Shqipëri-Mali i Zi.

No comments: