Sunday, March 31, 2013

Publikohet foto nudo e Merkelit (e pacensuruar)

 Kreshnik Mersinllari
Kjo foto ka bërë xhiron e botës dhe ka “tërbuar” kancelaren gjermane Angela Merkel dhe gjithë gjermanët! Është fjala për një foto të Merkelit nudo. Në mediat vizive ishte paralajmëruar ekzistenca e fotografisë para pak ditësh. Ditën e stome ajo është publikuar me rezultat në të gjithë mediat e botës të cilat po merren me të!
 Merkel shfaqet ndërsa po bënë plazh lakuriq me disa shoqet e saj. Zemërimi i Mrekel, ishte shumë i madh, po ashtu edhe shumë
qytetarëve gjermanë, të cilët konsideruan publikim e kësaj fotografie si ofendim për të ulur imazhin e Gjermanisë dhe për të ofenduar Merkelin!

No comments: