Thursday, October 17, 2013

Nikoll Lesi rikthehet në media, lë postin e kreut të LDK

Nikoll Lesi ka njoftuar sot dorëheqjen e tij nga posti i kryetarit të LDK-së dhe rikthimin në media, në një gazetë, që siç e cilëson ai ka qenë historike. Lesi rikthehet si botues i gazetës “Koha Jonë”.
Në fjalën e tij pas këtij njoftimi Nikoll Lesi theksoi se do të bëjë një gazetë që të thotë të vërtetat e pathëna.

Nikoll Lesi ka njoftuar sot dorëheqjen e tij nga posti i kryetarit të LDK-së dhe rikthimin në media, në një gazetë, që siç e cilëson ai ka qenë historike. Lesi rikthehet si botues i gazetës “Koha Jonë”.
Në fjalën e tij pas këtij njoftimi Nikoll Lesi theksoi se do të bëjë një gazetë që të thotë të vërtetat e pathëna.
- See more at: http://www.sot.com.al/politike/nikoll-lesi-rikthehet-n%C3%AB-media-l%C3%AB-postin-e-kreut-t%C3%AB-ldk#sthash.poRPkzwa.dpuf
Nikoll Lesi ka njoftuar sot dorëheqjen e tij nga posti i kryetarit të LDK-së dhe rikthimin në media, në një gazetë, që siç e cilëson ai ka qenë historike. Lesi rikthehet si botues i gazetës “Koha Jonë”.
Në fjalën e tij pas këtij njoftimi Nikoll Lesi theksoi se do të bëjë një gazetë që të thotë të vërtetat e pathëna.
- See more at: http://www.sot.com.al/politike/nikoll-lesi-rikthehet-n%C3%AB-media-l%C3%AB-postin-e-kreut-t%C3%AB-ldk#sthash.poRPkzwa.dpuf

No comments: