Friday, February 1, 2013

Nr kontakti i ministrave

Kryeministri Berisha ka marre iniciativen per te publikuar numrat e telefonave personale te ministrave si edhe numrat jeshile pa pagese per te raportuar raste te korrupsionit.

Minister i Brendshem
Flamur Noka: 0694133588

Minister i Jashtem
Edmond Panariti: 0696473534

Minister i Drejtesise
Eduard Halimi: 0692082006
Numri i gjelbert: 0800 2277

Minister i Puneve Publike dhe Transportit
Sokol Olldashi: 069 20 47 930
Numri jeshil: 0800 1331

Minister i Shendetesise
Vangjel Tavo: 042364663

Ministre e Integrimit
Majlinda Bregu: 0662056999
Numri Jeshil: 08000809

Minister i Arsimit
Myqerem Tafaj: 0682080647
Numri Jeshil: 08003579

Ministria e Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sportit
Aldo Bumçi: 0692090826
Numri Jeshil: 08000011

Ministria e Punes, Çeshtjeve Sociale dhe Shanseve te Barabarta
Spiro Ksera: 0692052442
Numri Jeshil: 044504983

Minister i Bujqesise
Genc Ruli: 067200650
Numri Jeshil: 08005056

Minister për Inovacionin dhe Teknologjinë e Informacionit e të Komunikimit
Genc Pollo: 0692033605

1 comment:

Anonymous said...

Appreciating the dedication you put into your site and in depth information
you offer. It's nice to come across a blog every once in a while that isn't the same old rehashed information.
Excellent read! I've saved your site and I'm adding your
RSS feeds to my Google account.
Feel free to visit my weblog http://www.halfproshop.com